
3-4 småbarnsporsjoner
Ingredienser
200 g |
Kjøttdeg |
½ dl |
Havredrikk eller evt vann |
1/2 |
Gul løk |
6 |
måleskjeer Nutramigenpulver tillaget med en liten mengde kokt vann og avkjølt til 70 grader før utblanding av pulveret. |
2 ts |
Potetmel |
|
Evt litt salt/pepper |
- 1.
Bland havredrikken (vann og potetmel i en bolle). La det svelle noen minutter.
- 2.
Finhakk løken
- 3.
Bland kjøttdeigen med salt/annet krydder og Nutramigen.
- 4.
Bland alt sammen med kjøttdeigen.
- 5.
Form kjøttdeigen til boller eller lag pannebiff.
- 6.
Stek dem i melkefri margarin eller olje i panne.
- 7.
Serveres sammen med pasta eller poteter med brun saus og grønnsaker.
- 8.
Kjøttbollene er en fin proteinkilde og beriket med Nutramigen gir en porsjon en god sammensetning av næringstoffer.
Tips
- Lag større porsjon og frys ned. Senere kan du lett ta bollene ut av
- fryseren og servere med nykokt pasta