
2 småbarnsportioner
Ingredienser
2 |
Småbarnsporsjoner |
2 ss |
Vegetabilsk olje |
200 g |
Lammehakk |
1 |
Finhakket løk |
1 tsp |
Tomatpure |
1/2 ts |
Oregano |
½ |
Aubergine skåret i tynne skiver |
|
Nutramigen - hvit saus (se oppskriften under “ Pasta Carbonara s. 18”) |
- 1.
Sett ovnen på 180 C.
- 2.
Fres løken myk med i 1 ss olje.
- 3.
Tilsett kjøttfarsen og stek til den blir gyllen.
- 4.
Tilsett urtekrydder og tomatpure.
- 5.
Legg kjøttet i en ildfast form.
- 6.
Stek auberginskivene i olje 1-2 minutter på hver side eller til de er gyllenbrune og myke.
- 7.
Legg skivene over kjøttfarsen.
- 8.
Lag Nutramigen hvitsausen og hell den over uberginen.
- 9.
Stek i ovnen i 40 minutter.
Tips
- Test å steke løk og hvitløk med litt krydderpepper og kanel.
- Hvis du vil lage en vegetarrett kan du bruke kokte brune linser.
- Del opp i enkle porsjoner og frys ned.
- Bytt ut lammehakket med kjøttdeig.