2 småbarnsportioner

 

Ingredienser

 

2  

Småbarnsporsjoner

2 ss

Vegetabilsk olje

200 g

Lammehakk

1

Finhakket løk

1 tsp

Tomatpure

1/2 ts

Oregano

½ 

Aubergine skåret i tynne skiver

 

Nutramigen - hvit saus (se oppskriften under “ Pasta Carbonara s. 18”)

 

  • 1.

    Sett ovnen på 180 C.

  • 2.

    Fres løken myk med i 1 ss olje.

  • 3.

    Tilsett kjøttfarsen og stek til den blir gyllen.

  • 4.

    Tilsett urtekrydder og tomatpure.

  • 5.

    Legg kjøttet i en ildfast form.

  • 6.

    Stek auberginskivene i olje 1-2 minutter på hver side eller til de er gyllenbrune og myke. 

  • 7.

    Legg skivene over kjøttfarsen.

  • 8.

    Lag Nutramigen hvitsausen og hell den over uberginen.

  • 9.

    Stek i ovnen i 40 minutter.

Tips

  • Test å steke løk og hvitløk med litt krydderpepper og kanel.
  • Hvis du vil lage en vegetarrett kan du bruke kokte brune linser.
  • Del opp i enkle porsjoner og frys ned.
  • Bytt ut lammehakket med kjøttdeig.