
2 småbarnsporsjoner
Ingredienser:
50 g |
tørket pasta / spagetti |
1 |
spiseskje vegetabilsk olje |
½ |
løk, finhakket |
50 g |
fin kjøttdeig, karbonadedeig eller melkefri skinke |
25 g |
rød paprika, finhakket Nutramigen-hvit saus (se oppskrift) |
- 1.
Kok opp pasta/spagetti.
- 2.
Varm oljen og fres løken til den er myk.
- 3.
Tilsett kjøttdeigen og stek den gyllen.
- 4.
Tilsett paprika og stek til den er myk.
- 5.
Lag Nutramigen-hvit saus og rør den inn med pasta/spagetti.
- 6.
Tilsett rød paprika.
Tips
- Denne sausen kan lages i kjele eller mikrobølgeovn.
- Hemmeligheten er å bruke visp og ikke skje når du rører
- Ellers kan det lett bli klumper i sausen
- Sausen kan virke tynn når man lager den, men den tykner når den kjølner
- Lag dobbel mengde og frys ned i enkle porsjoner
Variationer
- Tomatsaus: Tilsett 1 ts tomatpure og litt tørket italiensk krydder
- For ekstra energi: Tilsett 100 ml havre - eller soyafløte i sausen
- Tilsett melkefri buljong og litt soya så får du en brun sau