2 småbarnsporsjoner

 

Ingredienser:

 

50 g 

tørket pasta / spagetti

spiseskje vegetabilsk olje

½ 

løk, finhakket

50 g 

fin kjøttdeig, karbonadedeig eller melkefri skinke

25 g 

rød paprika, finhakket Nutramigen-hvit saus (se oppskrift)

 

 

  • 1.

    Kok opp pasta/spagetti.

  • 2.

    Varm oljen og fres løken til den er myk.

  • 3.

    Tilsett kjøttdeigen og stek den gyllen.

  • 4.

    Tilsett paprika og stek til den er myk.

  • 5.

    Lag Nutramigen-hvit saus og rør den inn med pasta/spagetti.

  • 6.

    Tilsett rød paprika.

 

Tips

  • Denne sausen kan lages i kjele eller mikrobølgeovn.
  • Hemmeligheten er å bruke visp og ikke skje når du rører
  • Ellers kan det lett bli klumper i sausen
  • Sausen kan virke tynn når man lager den, men den tykner når den kjølner
  • Lag dobbel mengde og frys ned i enkle porsjoner

 

Variationer

  • Tomatsaus: Tilsett 1 ts tomatpure og litt tørket italiensk krydder
  •  For ekstra energi: Tilsett 100 ml havre - eller soyafløte i sausen
  • Tilsett melkefri buljong og litt soya så får du en brun sau