
2-3 småbarns porsjoner
Ingredienser
250 g |
Melkefri pølse (sjekk at den er melkefri) |
1/2 |
Finhakket løk |
1,5 ss |
Vegetabilsk olje |
1 |
Teskje maizenamel |
2 ss |
tomatpure |
180 ml |
Vann |
6 |
Måleskjeer Nutramigenpulver tillaget i en liten mengde oppkokt vann og avkjølt til 70 grader før pulveret blandes med vannet. |
1 |
Teskje maizenamel |
Gör så här:
- 1.
Brun løken og pølsebiter forsiktig i oljen.
- 2.
Tilsett tomatpure.
- 3.
Tilsett en liten mengde vann i maizenamelet og bland til det er jevnt.
- 4.
Tilsett blanding og 180 ml vann i kjelen.
- 5.
La det putre på lav varme til sausen tykner.
- 6.
Tilsett deretter den konsentrerte Nutramigen-blandingen under omrøring.
- 7.
Server med potetmos, pasta eller couscous og grønnsaker.
Pølse Stroganoff er en bra kilde til protein og beriket med Nutramigen blir retten ennå mernæringsrik. Oppskriften gir mye energi og protein i en liten porsjon, som er perfekt for det allergiske barnet som bare spiser små mengder.