2-3 småbarns porsjoner

 

Ingredienser

 

250 g

Melkefri pølse (sjekk at den er melkefri)

1/2 

Finhakket løk

1,5 ss

Vegetabilsk olje

1

Teskje maizenamel

2 ss

tomatpure

180 ml

Vann

6

Måleskjeer Nutramigenpulver tillaget     i en liten mengde oppkokt vann og     avkjølt til 70 grader før pulveret     blandes med vannet.

1

Teskje maizenamel

 

 

Gör så här:

  • 1.

    Brun løken og pølsebiter forsiktig i oljen.

  • 2.

    Tilsett tomatpure.

  • 3.

    Tilsett en liten mengde vann i maizenamelet og bland til det er jevnt.

  • 4.

    Tilsett blanding og 180 ml vann i kjelen.

  • 5.

    La det putre på lav varme til sausen tykner.

  • 6.

    Tilsett deretter den konsentrerte Nutramigen-blandingen under omrøring. 

  • 7.

    Server med potetmos, pasta eller couscous og grønnsaker.

 

Pølse Stroganoff er en bra kilde til protein og beriket med Nutramigen blir retten ennå mernæringsrik. Oppskriften gir mye energi og protein i en liten porsjon, som er perfekt for det allergiske barnet som bare spiser små mengder.