4

Platter - kan ikke fryses

 

Vegetabilsk olje til steking

130 ml 

Nutramigenblanding (4måleskjeer til 120ml vann)

1 ts

Sukker (valgfritt) litt salt (valgfritt)

1/2 dl 

Hvetemel 1 stor raspet potet

 

  • 1.

    Hell hvetemelet i en skål og tilsett gradvis Nutramigenblandingen mens du rører med en visp.

  • 2.

    Tilsett sukker, salt og raspet potet..

  • 3.

    Stek i olje i en stekepanne og bruk en liten sleiv for å helle potetblandingen i stekepannen.

  • 4.

    Stek 2-3 minutter på hver side ( de behøver litt lenger tid enn vanlige pannekaker).

  • 5.

    Del opp potetkaken i biter til slutt.

Tips

  • Lar morsomme ansikter og pynt plattene med oliven, agurk og melkefri skinke. - Server med fruktbiter til et velsmakende mellom-måltid eller en liten dessert.
  • Lett å ha med ut på tur.