4 |
Platter - kan ikke fryses |
|
Vegetabilsk olje til steking |
130 ml |
Nutramigenblanding (4måleskjeer til 120ml vann) |
1 ts |
Sukker (valgfritt) litt salt (valgfritt) |
1/2 dl |
Hvetemel 1 stor raspet potet |
- 1.
Hell hvetemelet i en skål og tilsett gradvis Nutramigenblandingen mens du rører med en visp.
- 2.
Tilsett sukker, salt og raspet potet..
- 3.
Stek i olje i en stekepanne og bruk en liten sleiv for å helle potetblandingen i stekepannen.
- 4.
Stek 2-3 minutter på hver side ( de behøver litt lenger tid enn vanlige pannekaker).
- 5.
Del opp potetkaken i biter til slutt.
Tips
- Lar morsomme ansikter og pynt plattene med oliven, agurk og melkefri skinke. - Server med fruktbiter til et velsmakende mellom-måltid eller en liten dessert.
- Lett å ha med ut på tur.