
2 småbarnsporsjoner
Søtsur kylling med mange ulike grønnsaker i en velsmakende form. Denne oppskriften inneholder mye vitaminer, og proteiner fra kyllingen. Sammen med risnudler eller couscous blir det et fullverdig måltid.
Ingredienser
½ |
liten løk, finhakket |
½ |
gulrot, terninger |
½ |
grønn eller rød pepper, terninger |
½ |
courgette, terninger |
100 g |
kylling, terninger |
½ tsk |
søt chilisaus (valgfritt) |
100 ml |
Nutramine-blanding (3 doser til 90 ml vann) |
½ |
liten krukke med ananasbiter i ananasjuice |
1 tsk |
maisstivelse |
- 1.
Varm opp olje og stek løken mykt. Tilsett så kyllingen og brun den.
- 2.
Tilsett grønnsakene og stek i 3 minutter.
- 3.
Tilsett Nutramigen-blandingen gradvis i maismelet og rør i mellomtiden.
- 4.
Tilsett kjøtt og ananas.
- 5.
La småkoke i 10-15 minutter til kjøttet er gjennomstekt.
- 6.
Server med kokt ris, couscous eller nudler.
Tips
- Mange nudler inneholder egg, men risnudler er normalt uten egg. Kontroller alltid emballasjen.