
3 småbarnsporsjoner
Ingredienser
2 ss |
vegetabilsk olje |
1 st |
løk, grovhakket |
3 st |
skiver bacon, hakket (eller kuttet med saks) |
3 st |
gulrøtter, kuttet i små biter |
200 g |
knuste tomater |
400 ml |
Nutramigen-blanding tillaget etter anvisning med 12 doseringsmål vann. |
Gjør dette
- 1.
Varm olje i en kjele og stek løk og bacon til de er riktig farget.
- 2.
Tilsett gulrøtter og fortsett å steke.
- 3.
Sett lokket på og la det småkoke til gulrøttene er myke.
- 4.
Tilsett tomatene og la koke under lokk i 30 minutter (legger du tomatene før gulrøttene har rukket å mykne, blir gulrøttene ikke myke på grunn av syren i tomatene).
- 5.
Tilsett Nutramigen og puré med en blender.
- 6.
Server med trekanter med toast eller pommes frites.
- 7.
Del i porsjoner og frys den gjenværende suppen.