Nå som du har blitt anbefalt eller har fått forskrevet Nutramigen DHA til barnet ditt, har du kanskje noen spørsmål om Nutramigen som morsmelkerstatning (spesialnæring).

Nutramigen DHA er en høygradig hydrolysert kaseinbasert morsmelkerstatning (sopesialnæring). Spesialnæringen brukes som kostbehandling til spedbarn og småbarn med mild til moderat melkeallergi. Nutramigen DHA er «hypoallergen», som betyr at produktet er spesialprodusert for å ikke forårsake allergiske reaksjoner hos de fleste barn med melkeallergi. Nutramigen DHA er en morsmelkerstatning med spesielle medisinske formål og bør derfor brukes i samråd med helsesøster eller lege.

Nutramigen DHA kan bidra til at barnet raskere kan gå tilbake til et normalt kosthold.

 

I Norge finnes det to varianter av Nutramigen DHA. Disse er tilpasset barnets alder:

  • Nutramigen 1 DHA fra første levedøgn og frem til ca. 6 måneders alder. Produktet er en fullverdig næringskilde frem til ca. 6 måneder.
  • Nutramigen 2 DHA fra ca. 6 måneders alder og så lenge barnet trenger det. Produktet brukes som en del av et variert kosthold. 

 

Et verdensledende varemerke

Nutramigen DHA fra Mead Johnson Nutrition (MJN) er et verdensledende varemerke for kostbehandling av melkeallergi.† Nutramigen var den første morsmelkerstatningen som ble utviklet spesielt for kostbehandling av melkeallergi. Les mer om Mead Johnson Nutrition.

Påstanden er delvis basert på data fra Nielsens analyse «Infant & Children's Nutrition Milk Formula innen Specialty Formulas – CMA» over en 12 måneders periode som endte desember 2015 i 23 land. © 2016 Nielsen Company.