Nå som du har blitt anbefalt eller har fått forskrevet Nutramigen Puramino til barnet ditt, har du kanskje noen spørsmål om Nutramigen Puramino som morsmelkerstatning (spesialnæring).

Nutramigen PURAMINO er en aminosyrebasert morsmelkerstatning (spesialnæring) beregnet på kostbehandling av spedbarn og småbarn med alvorlig melkeallergi og/eller flere matallergier. Nutramigen PURAMINO er «hypoallergen». Det betyr at produktet er produsert på en spesiell måte slik at det ikke forårsaker allergiske reaksjoner. Nutramigen PURAMINO er en såkalt spesialnæring til spesielle medisinske formål, og skal derfor kun brukes i samråd med helsepersonell.

Nutramigen PURAMINO inneholder alle næringsstoffene barnet trenger for normal vekst og utvikling. Det kan brukes som eneste næringskilde til barnet er 6 måneder, og deretter som en del av et gradvis mer variert kosthold.

 

 

 

 

 

Kosher og halasertifisert

Alle innholdsstoffene i Nutramigen PURAMINO og produksjonsprosessen oppfyller kravene for halal og kosher sertifisering. Godkjenningene er utstedt av to internasjonalt anerkjente organisasjoner: IFANCA og Orthodox Union.