Hvis barnet ditt har begynt å bruke Nutramigen PURAMINO eller Nutramigen PURAMINO JUNIOR, kan det hende du har spørsmål om disse produktene.

I produktserien Nutramigen PURAMINO finnes det to alderstilpassede aminosyrebaserte morsmelkerstatninger (spesialnæringer) som er beregnet til kostbehandling av spedbarn og småbarn med alvorlig melkeallergi og/eller flere matallergier. Disse morsmelkerstatningene er såkalt hypoallergene, det vil si at de er utviklet spesielt for ikke å fremkalle allergiske reaksjoner hos spedbarn og småbarn med denne typen allergi. Nutramigen PURAMINO og Nutramigen PURAMINO JUNIOR er næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal kun brukes under medisinsk veiledning.

Da Nutramigen PURAMINO  inneholder alle næringsstoffene som er nødvendig for normal vekst og utvikling, kan det brukes som eneste næringskilde fra fødselen av og til barnet er 6 måneder, deretter som en del av et gradvis mer variert kosthold. Nutramigen PURAMINO JUNIOR  kan brukes som eneste næringskilde fra barnet er 1 år og til 3 års alder (er barnet over 3 år skal det følges opp av helsepersonell), eller som en del av et variert kosthold.

Disse produktene skal kun gis via munnen, og ikke tilføres via injeksjon eller infusjon.

 

 

 

 

 

Halal- og koshersertifisert 

Alle ingrediensene og fremstillingsprosessen for Nutramigen PURAMINO JUNIOR oppfyller halal- og koshersertifiseringen. Sertifiseringene kommer fra to internasjonale anerkjente organer: «Islamic Food and Nutrition Council of America» (IFANCA) og «Orthodox Union».